WEL EXCUSES VOOR DE BASKISCHE EN ANDERE LIJKEN OP STRAAT ZONDER GASBOETES en ----->>>>>
GRUWELIJKE VERVOLGINGEN VAN LASTIG EIGEN VOLK DOOR OVERHEDEN DIE VETBETAALD WORDEN OM TE ZORGEN
VOOR WELZIJN, RUST, VEILIGHEID EN RECHT, MAAR DIE JUIST HET OMGEKEERDE DOEN, BEWUST EN PLANMATIG !
Zij eisen privacy ver van de criminele stedelijke vuiligheid die ze nodig hebben voor hun profijt want het is hun bestaansreden om ook het privaat leven van de burger vernietigen !
DE HEL voor de godsdollen - * GVA - ** INTRA MUROS - *** PASTOOR - EN EEN TSUNAMI voor de andere criminelen
Deze N-VA - vuiligheid liet zich vanaf het begin af aan kennen als een criminele bende bedriegers, want in tegenstelling met hun gehuil en monster reclame over "De verandering begint in tstad" werd al door velen vastgesteld dat hier niets van aan is en wordt dat trouwens bevestigd door hun verkiezingsprogramma en daarna in hun politiek akkoord. Hoewel, want naast de veranderting in d egeldbeugel van dit schokkend n-va profitariaat, wordt door het monster BDW - beschermd door een chef van de Taliban) wel nog een krachtiger agressie aangekondigd in de totaal oorlog der verbande aarde, want hij schreeuwt het uit - "NOG MEER HORECA" - om daarop nog de lef te hebben om NOG MEER criminele en wereldunieke superboetes inzake leegstand (waarvoor zelfs lastige bewoners eerst afgeschreven worden!) aan te kondigen (in plaats van die af te schaffen!), maar ja, daarvoor is deze zoveelste BUITEN burgemeestervanantwerpen (een bezetter uit Mortsel, Berchen en Deurne), die ipv rust en orde - hun vetbetaalde hoofdtaak! -, onveiligheid en onrust organiseert, actief en zelfs in eigen persoon, en dus ook de nieuwe chef van een ploertige bende superpooiers en superracketeers die trouwens niet aarzelt ver van zijn villa in Deurne (Toscane) 's nachts tussen zijn hoeren en homo's zelf de ploat oep te zetten om met gebonk en gedreun heel de nacht door de fundamentele natuurlijke plicht der nachtrust te vernietigen en zo de genocide verder te zetten en de oorlog met de criminele en wereldunieke superboetes op leegstand voor beslag zonder vergoeding - en u bent niet alleen! Is het hier niet nogmaals duidelijk bewezen door deze smeerlap en schurk van het ergste soort zelf in een passend smerig seksblad.

DE RODE CRIMINELE OORLOGEN WORDEN VERDER DOORGEZET, MET NOG MEER KRACHT, STRAFFELOOS EN ONGESTOORD !

GEEN PUBLIEKE EXCUSES VOOR WAT ZOU VERANDERD WORDEN DUS GEEN PUBLIEKE EXCUSES VOOR GENOCIDE EN ANDERE OORLOGEN

Dit is puur super crapuul boven wet en orde, en zijn hondsdol godsdolle vrouw en 4 kinderen profiteren daarvan ook mee, want dit monster is met 3 voltijdse mandaten een superprofiteur zonder besparingen, die trouwens zoals de rest van zijn familie steeds belastingen betaald heeft met andermans belastingen (zijn zuster rustig voor 't leven een minimex!) - een ex-minimalist die kan verrekenen en die nu pooper is op de jaarlijkse holocaust parties - niet moeilijk dat zijn adjundant en chef Taliban bourgeois advocaat klaar staat met pakken poen voor dit uitverkoren volk. Door zijn beide minsiters is hij natuurlijk immuun verklaard. En dan zijn er nog de persoonlijk gerichte totaal oorlogen tegen lastige burgers: puur crimineel in echte sovjetstijl en met constructies van de noodzakelijke misdrijven (gelijkwelk!) door een maffia politie en ditto parket, even misdadig administratief (burgerlijke doodverklaring dmv bewezen botte ambtshalve adresafschrijving - ook geen ziekenkas meer -, met daarop afname papieren (ID kaart en rijbewijs) zonder teruggave, weigering alle rechtshulp zoals een prodeoke (ook in sociale zaken!), enz. enz. t/m blokkering van toegangspoort dmv schildering van een parkeervak, en, last but not least, de sociale oorlog ofte foltering, geen inkomen (na vernietiging van arbeid), dan geen uitkering, een sociale guerilla dixit Herman Pas (TELDIR!) van het Arbeidshof - maar HOOR die gruwelelijke zombie uithalen naar China over arm em rijk, terwijl hijzelf foltering toepast met welzijn, dwz geen inkomen, geen aalmoes!
En als u dan in het buitenland gedumpt bent voor humanitaire hulp, volgen de Europese aanhoudingsbevelen om u toch te mogen te dumpen in de belgische vergeetputten van Adriaenssens, maar er komt geen beroep bij de afwijzing van dit machtsmisbruik van internationale rechtsmiddelen en uiteraard ook geen publieke excuses van deze criminele belgische supermaffia nu olv zombie Bart De Wever. Wel kan dit stuk stront het gedaan krijgen met zijn stinkend uitverkoren volk 60+ websites te vernetigen, binnen de 24 uur zonder verzittiging vooraf noch een uitleg achteraf, en uiteraard zonder enig bevel van een rechtbank.
En als sluitstuk van deze schokkende belgische repressie is daar de hoernalistiek ONS KENT ONS die over dit alles zwijgt als vermoord op bevel zodat het niet bestaat, en dus medeplichtig is want zo kan deze echt en schokkende politieke vervolging ongestoord en straffeloos verder haar gang gaan.

IS HET DAN NIET NORMAAL DAT EEN BURGER DE KINDEREN VAN ZULKE TIRANNEN LIEFST ONDER EEN AUTO WENSEN OF HUN KELEN OVERGESNEDEN DOOR GODSDOLLE JIHADISTEN ?